Din städfirma i Göteborg

Om du letar efter en städfirma i Göteborg, som utför prisvärda flyttstädningar i Göteborg , kan vi hjälpa dig. Med vår mångåriga erfarenhet och kvalificerade medarbetare kommer vi alltid att göra vårt bästa för att garantera dina städbehov. Oavsett om det gäller ditt hem, kontor, bygg och flyttstädning eller dödsbostädning efter nära och kära anhöriga, kan vi uppfylla alla dina städbehov. Vi erbjuder alla typer av städtjänster i Göteborg och närliggande områden.

Duktiga medarbetare i vårt team

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång. Vi är engagerade i våra medarbetare, för utan dem skulle vi inte kunna driva vår verksamhet. Vår hörnsten är våra medarbetare, som får kontinuerlig utbildning för att förbättra sina färdigheter och det ger möjligt för dem att utföra mer varierande uppgifter.

Erfaren städfirma i Göteborg

Vi vill att våra kunder ska vara säkra på att deras städning utförs korrekt. Därför utbildar och certifierar vi våra medarbetare enligt gällande riktlinjer och föreskrifter. Att vara en utbildad städare innebär mer än att bara städa. Utbildade medarbetare är också ett bevis på att de vet hur man använder olika städmaskiner och utrustning, vilka städmaterial som är lämpliga för vad och hur man organiserar städuppgiften för att göra den så effektiv som möjligt.

Våra städtjänster i Göteborg

Vi städar bostadsrätter, villor/radhus, kontor, industribyggnader och hyreslägenheter i Göteborg. Behöver du flyttstädning i Göteborg? Tveka inte kontakta oss redan idag, så får vi berätta hur vi kan tillgodose just dina städbehov. Genom att boka i förväg kan du koncentrera dig på det som är viktigt för dig – att flytta in i din nya bostad.

Boka flyttstäd i Göteborg med omnejd

Vi vill att våra tjänster ska vara tillgängliga för alla i hela Göteborg med omnejd. Därför erbjuder vi vår flyttstäd inte enbart i Göteborg, utan även i angränsande kommuner såsom Lerum, Partille, Trollhättan, Ale, Kungälv, Mölndal, Kungsbacka, Öckerö och Härryda.

Finns regler för flyttstäd?

Kravet att städa bostaden efter en flytt är ett lagkrav enligt jordabalken, men det finns också praxis som måste följas på detta område. Tyvärr är flyttkostnader inte en försäljningskostnad och kan inte dras av i deklarationen om fastigheten säljs. Däremot är städning av bostaden och privat städning avdragsgillt.

Prisvärd städfirma

Få en offert för att ta reda på kostnaden för vår flyttstädning. Den exakta kostnaden för flyttstädning beror främst på bostadens storlek, men även på typ av bostad. Tveka inte att kontakta oss så kan vi ge er en offert för flyttstädning i Göteborg direkt via telefon eller via vårt kontaktformulär.

Städtjänster för alla -privatpersoner och företag

Om du letar efter städtjänster i Göteborg kan vår städfirma hjälpa dig. Vi är nämligen en städfirma i Göteborg som erbjuder städtjänster till både företag och privatpersoner. Vi erbjuder även tjänster som sträcker sig från flyttstädning till vanliga kontorsstädning. Vi kan uppfylla alla dina städbehov.

Vår städfirma i Göteborg ger dig:

  • Serviceinriktade medarbetare
  • Snabba offerter
  • Kvalitet och generösa garantier